. .

Nettstedet

Dette nettstedet oppdateres fortløpende så snart relavant ny informasjon gjøres tilgjengelig for WEBmaster, Harald Myklebust som er barnebarn av Karolius Kristiansen. Nettstedet inneholder informasjon om Karolius, hans barn og deres etterslekt. I tillegg er det også oversikt over etterkommere etter Karolius sine søsken.  For at nettstedet skal inneholde mest mulig korrekt informasjon er vi avhengig av at alle som har relevant informasjon, sender den til WEBmaster.

Hvis du er etterkommer etter Karolius og ønsker at noe av informasjonen som står om deg skal forandres, send meg beskjed så gjør jeg selvsagt det. Det er også mulig for dere å få lagt inn link til eventuelle private hjemmesider. Dette kan være med å bidra til enda mer aktuelt WEBsted.

Tilgang

En del av WEBområdet vil være åpent tilgjengelig for alle (og dermed vil det bli søkbart på f. eks. Google). For å få tilgang til sider som inneholder opplysninger om nålevende personer må du ha en personlig bruker. Dette er gjort for å være i overensstemmelse med retningslinjer fra datatilsynet.

For å få tilgang til sider som inneholder opplysninger om nålevende personer, må du registrere deg som bruker. Etter at du har registrert deg, må du sende WEBmaster beskjed om at du har registrert deg. Send da også litt info om deg selv, og dine relasjoner til Karolius. WEBmaster vil så gi tilgang til begrensede sider og sende deg mail når det er gjort.

Linker

Tekst som er rød og understreket, er link til andre sider. Noen ganger er den linkede siden på dette WEBstedet, andre ganger er det link til en ekstern side. Eksterne sider åpnes i nytt nettleservindu, mens linker til andre sider på WEBstedet åpnes (vanligvis) i samme vindu. For eventuelt å komme tilbake til forrige side, bruk "bakover-knappen" (eller i "Internet Explorer" bruk Alt + venstre pil).

Linker til nettstedet www.disnorge.no oppfører seg litt rart. Første gang en aktiverer linken kommer du til  hovedsiden på WEBstedet og ikke til den linkede informasjonen. For å finne linket informasjon kan en lukke den generelle siden og bruke linken en gang til. Da vil den korrekte informasjonen komme fram.

Det har også vist seg i ettertid at linkene jeg har lagt inn til www.disnorge.no ikke er permanente. Det betyr at det som en gang lå under en link nå er flyttet til et annet sted på deres sider. Det beytr at noen av linkene mot disnorge.no ikke fungerer (men inforasjonen skal likevel være mulig å finne på deres WEBsted).

Tilbakemelding

Kommentarer angående WEBområdet mottas med takk. Vennligst bruk kontaktskjemaet.